Gå videre til innhold
"Verdens Kuleste Dag" arrangeres på Akershus festning for tiende gang. Bildet er fra fjorårets arrangement. (Foto: Sverre Chr. Jarild)
"Verdens Kuleste Dag" arrangeres på Akershus festning for tiende gang. Bildet er fra fjorårets arrangement. (Foto: Sverre Chr. Jarild)

Pressemelding -

Lørdag 31. august arrangeres «Verdens Kuleste Dag» på Akershus festning for tiende gang

«Verdens Kuleste Dag» er en gratis aktivitetsdag for barn på Akershus festning lørdag 31. august 2024 fra klokken 11.00 til 16.00.

37 vidt forskjellige organisasjoner fra Nasjonalmuseet til Norges Fekteforbund har forberedt en rekke ulike aktiviteter for barn og unge. De stiller også med folk som veileder barna.

Det vil være mye å velge mellom. Her kan man teste aktiviteter innen idrett, friluftsliv, kunst, kultur, håndverk og vitenskap.

verdenskulestedag.no finnes informasjon om hver av aktivitetene. Organisasjonene har også opplyst hvilken aldersgruppe de mener hver aktivitet passer best for.

«Verdens Kuleste Dag» arrangeres av Sparebankstiftelsen DNB og Sentralen. I år er det tiende gang aktivitetsdagen arrangeres.

Kom tidlig, og ta gjerne med matpakke

Tidligere har arrangementet samlet 20 – 30.000 mennesker på festningen. For å få en best mulig dag, anbefaler arrangøren at folk kommer når dørene åpner.

Det er også lurt å bruke hovedinngangen i Kirkegata.

Man kan gjerne ta med matpakke og drikkeflaske.

Hvis barna blir ekstra interessert i en aktivitet kan foresatte få informasjon direkte fra organisasjonene om mulighetene for å kunne drive med aktiviteten på fritiden.

Her finner du mer praktisk informasjon: verdenskulestedag.no/kjekt-a-vite/

Om arrangementet

Hva? Verdens Kuleste Dag – gratis aktivitetsdag for barn

Hvor? Akershus festning i Oslo sentrum, hovedinngang i Kirkegata

Når? Lørdag 31. august 2024 fra kl. 11.00 til kl. 16.00

Arrangør: Sparebankstiftelsen DNB og Sentralen

Mer informasjon: verdenskulestedag.no

Emner

Kategorier

Regions


Om Sparebankstiftelsen DNB

Sparebankstiftelsen DNB er en uavhengig stiftelse med et todelt formål: Å ivareta sparebanktradisjonen med å gi bidrag til allmenn nytte, og å være langsiktig eier i DNB. Stiftelsen eier 8,6 prosent i DNB, og utbyttet fra disse aksjene finansierer stiftelsens samfunnsnyttige innsats. Sparebankstiftelsen DNB er den største av Norges 45 sparebankstiftelser.  

Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet av Gjensidige NOR Sparebank i 2002, og har siden starten bidratt med mer enn 11,5 milliarder kroner til allmennyttige formål.

Stiftelsen driver også arrangementshuset Sentralen i gamle Christiania Sparebank i Øvre Slottsgate 3.

sparebankstiftelsen.no

Kontakter

Marit Fagnastøl

Marit Fagnastøl

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 911 04 123
Håvard Ruud

Håvard Ruud

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon +47 91811350