Gå videre til innhold
Telemark Landbruksselskap får støtte til drivhus, som skal bli en grønn møteplass for barn og unge på Århus Gård i Skien. (Foto: Hilde Amy Teie)
Telemark Landbruksselskap får støtte til drivhus, som skal bli en grønn møteplass for barn og unge på Århus Gård i Skien. (Foto: Hilde Amy Teie)

Nyhet -

338 tiltak for barn og unge får støtte på inntil 50.000 kroner hver

13,4 millioner kroner fordeles på 338 prosjekter som bidrar til mer aktivitet for barn og unge i lokalmiljøer på Østlandet.

Sparebankstiftelsen DNBs søknadsordning for støtte på inntil 50.000 kroner hadde søknadsfrist 1. februar. Ordningen har et enklere søknadsskjema og raskere behandlingstid enn stiftelsens ordinære lokale søknadsordning.

Stiftelsen mottok 739 søknader innen fristen, og nå får 338 prosjekter støtte. Det tilsvarer 45 prosent av søknadene.

Bidragene gis organisasjoner, lag og foreninger i stiftelsens geografiske kjerneområde, de tidligere fylkene: Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark og Oppland, samt kommunen Ringsaker i Hedmark.

Se hvilke tiltak som får støtte i hvert område (pdf-filer):

Alle tildelingene vedtas av styret i Sparebankstiftelsen DNB, med utgangspunkt i stiftelsens vedtatte strategi og overordnede mål.

Stiftelsen prioriterer å bidra til meningsfylte aktiviteter for barn og unge, innenfor fire formålsområder:

  • Idrett og lek
  • Kunst og kultur
  • Natur og friluftsliv
  • Nærmiljø og kulturarv

Bidragene gis til organisasjoner og lag, til blant annet instrumenter, utlånsutstyr, oppgradering av lekeplasser, lydutstyr, kostymer og grillhytter.

Nye muligheter fremover

Kjenner du til et prosjekt som trenger støtte? Neste søknadsfrist for søknader under 50.000 kroner er 1. mai. Ordinær lokal søknadsordning har søknadsfrist 1. september.

Se alle stiftelsens søknadsordninger.

Emner

Regions

Kontakter

Marit Fagnastøl

Marit Fagnastøl

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 911 04 123
Håvard Ruud

Håvard Ruud

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon 91811350