Gå videre til innhold
Sånafest i Vestby får støtte til festivaltelt og annet utstyr til å lage en stemningsfull og fargerik festivalhage. (Foto: Andreas Strand Renberg)
Sånafest i Vestby får støtte til festivaltelt og annet utstyr til å lage en stemningsfull og fargerik festivalhage. (Foto: Andreas Strand Renberg)

Nyhet -

442 tiltak for barn og unge får støtte på opptil 50.000 kroner hver

17,2 millioner kroner fordeles på 442 prosjekter i regi av organisasjoner på Østlandet til gode tiltak for barn og unge.

Sparebankstiftelsen DNB mottok 1107 søknader om støtte på opptil 50.000 kroner innen fristen 1. april 2023. Nå innvilges 442 av søknadene. Det tilsvarer 40 prosent av antall søknader.

Søknader om støtte på opptil 50.000 kroner har raskere behandlingstid hos stiftelsen, og får derfor svar nå. De øvrige søknadene som ble sendt innen 1. april får svar i slutten av juni.

Tildelingene gis organisasjoner, lag og foreninger i stiftelsens geografiske kjerneområde, de tidligere fylkene: Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark og Oppland, samt kommunen Ringsaker.

Se hvilke tiltak som får støtte i hvert område (pdf-filer):

Stiftelsen støtter aktiviteter for barn og unge innen formålene kunst, kultur, friluftsliv, idrett, naturkunnskap, nærmiljøaktiviteter og kulturarv.

Det gis støtte til blant annet musikkinstrumenter, utlånsutstyr, skolehager, kompetanseheving, mulighetsstudier, preppemaskiner, grillhytter, bordtennisbord og huskestativ.

Nye muligheter fremover

Organisasjoner og lag på Østlandet kan søke støtte til prosjekter til beste for barn og unge. Neste søknadsfrist er 1. september.

Sjekk om du kan søke på sparebankstiftelsen.no

Emner

Regions

Kontakter

Marit Fagnastøl

Marit Fagnastøl

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 911 04 123
Håvard Ruud

Håvard Ruud

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon 91811350