Gå videre til innhold
I Gamlebyen i Oslo har det vokst frem en aktivitetspark i et urbant miljø til glede for barn og unge i bydelen. Ildsjeler i den ideelle organisasjonen Gamlebyen Sport og fritid (GSF) har med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB gjort det mulig.
I Gamlebyen i Oslo har det vokst frem en aktivitetspark i et urbant miljø til glede for barn og unge i bydelen. Ildsjeler i den ideelle organisasjonen Gamlebyen Sport og fritid (GSF) har med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB gjort det mulig.

Pressemelding -

​ Valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen DNB

Denne våren skal det velges nye kundevalgte medlemmer til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen DNB. Frem til 31. mars kan alle DNB-kunder over 18 år stemme i nettbanken.

Siden oppstarten i 2003 har Sparebankstiftelsen DNB bidratt med om lag 4 milliarder kroner til allmennyttige formål. Stiftelsen støtter tiltak som skaper engasjement, involverer frivillige og som gir et positivt bidrag til barn og unge.

Generalforsamlingen er Sparebankstiftelsen DNBs høyeste organ, blant annet med ansvar for å velge styret i stiftelsen. Generalforsamlingen består av til sammen 31 medlemmer. 15 representanter velges av og blant DNB-kunder i de deler av landet hvor tidligere Gjensidige NOR Sparebank hadde sine røtter (Østlandet), mens 1 representant velges av og blant kunder i de øvrige delene av landet. Medlemmene som ikke velges av DNB-kunder velges av fylkestingene (bystyret i Oslo) i Sparebank­stiftelsen DNBs opprinnelsesområde.

Mer om generalforsamlingen

Slik stemmer du

Logg deg inn i nettbanken til DNB. Gå inn i postkassen, og stem via e-posten med emnefeltet "Bruk stemmeretten din innen 31. mars".

Kandidatene er presentert med bilde og informasjon - du krysser av på den kandidaten du velger. Din stemme er anonym. Du kan stemme til og med 31. mars.

Alle som stemmer blir med i trekningen av en Apple iPad Air og et kunstverk.

Emner


Om Sparebankstiftelsen DNB

Sparebankstiftelsen DNB er en uavhengig stiftelse med et todelt formål: Å ivareta sparebanktradisjonen med å gi bidrag til allmenn nytte, og å være langsiktig eier i DNB. Stiftelsen eier 8 prosent i DNB, og utbyttet fra disse aksjene finansierer stiftelsens samfunnsnyttige innsats.

Sparebankstiftelsen DNB er den største av Norges 30 sparebankstiftelser, og har som sitt kjerneområde fylkene Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark og Oppland, samt kommunen Ringsaker i Hedmark. Støtte til lokale prosjekter gis innenfor dette området.

Videre gir stiftelsen støtte til nasjonale tiltak, bidrar med kunst til norske museer, og med strykeinstrumenter til ledende norske musikere. Stiftelsen driver også kulturhuset Sentralen i gamle Christiania Sparebank i Øvre Slottsgate 3. Sparebankstiftelsen DNB opprettet i 2016 Amediastiftelsen, som eier mediekonsernet Amedia.

Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet av Gjensidige NOR Sparebank i 2002, og har siden starten tildelt over 4 milliarder kroner til allmennyttige formål.

«Vi utløser gode krefter» er Sparebankstiftelsen DNBs visjon. Stiftelsen ønsker å bidra til et samfunn med flere skapende, aktive og ansvarsbevisste mennesker, og støtter særlig prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og som gir et positivt bidrag til barn og unge.

sparebankstiftelsen.no

Kontakter

André Støylen

André Støylen

Administrerende direktør +47 950 69 536
Marit Fagnastøl

Marit Fagnastøl

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 911 04 123